کره جنوبی و آمریکا امروز(سه‌شنبه) رزمایش هوایی مشترک خود را با دست کم یک بمب‌افکن B-۱B بر فراز شبه‌جزیره کره برگزار کردند.

رزمایش هوایی مشترک کره جنوبی و آمریکا بر فراز شبه‌جزیره کره
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

قدس؛ به نقل از آناتولی، نیروهای کره جنوبی و آمریکا رزمایش مشترک هوایی دو کشور را با مشارکت دست کم یک فروند بمب‌افکن B-۱B بر فراز شبه‌جزیره کره برگزار کردند.

از فوریه سال جاری تاکنون، این دومین رزماش مشترک هوایی سئول و واشنگتن محسوب می‌شود. در این رزمایش، کره جنوبی همچنین از جنگنده‌های اف -۳۵ اِی و اف -۱۶ استفاده کرد و جنگنده‌های اف -۱۶ آمریکایی نیز در آن مشارکت داشتند.

وزارت دفاع کره جنوبی درباره موقعیت مکانی و تعداد بمب‌افکن‌های B-۱B که در این رزمایش مشارکت داشتند، جزئیاتی را ارائه نکرده است.

به نوشته وزارت دفاع کره جنوبی، این رزمایش با هدف نمایش توانمندی‌های سئول و واشنگتن برای پاسخ به آنچه تهدیدهای هسته‌ای و موشکی پیشرفته کره شمالی خوانده شده، برگزار شده است.

آمریکا و کره جنوبی هفته گذشته رزمایش دریایی خود را در آب‌های شهر بندری «چانگ‌وو» برگزار کردند که هدف آن بهبود توانمندی‌های دو کشور در عملیات‌های نجات دریایی چه در زمان جنگ و چه در زمان صلح، عنوان شده است.

منبع: خبرگزاری مهر

برچسب‌ها

پخش زنده

×

حرم مطهر رضوی

00:00
02:01
Download

کاظمین

00:00
00:36
Download

کربلا

00:00
00:36
Download

مسجدالنبی

00:00
00:31
Download

مسجدالحرام

00:00
03:33
Download

حرم حضرت معصومه

00:00
00:33
Download

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha