۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۱
کد خبر: ۱۰۶۲۹۷۶

معاون اجتماعی، فرهنگی و زیارت استاندار قم گفت: با تلاش‌های صورت گرفته مقرر شد برای نخستین بار، کارگروه ملی زیارت امسال به میزبانی قم تشکیل شود.

برگزاری کارگروه ملی زیارت برای نخستین بار در قم
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

حسین محمودی در دیدار با مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قم اظهار کرد: بسیاری از اقداماتی که در مجموعه‌ اوقاف قم رقم خورده، فراتر از ظرفیت‌های استان است.

وی افزود: در ساعات منتهی به تحویل سال، در معیت استاندار از طرح جامع امامزاده حسین علیه السلام روستای فردو بازدید به عمل آمد که مشاهده اقدامات انجام شده، موجب تحسین استاندار محترم واقع شد.

معاون اجتماعی، فرهنگی و زیارت استاندار قم با بیان اینکه زیارت، یکی از ابعاد مربوط به بقاع متبرکه است، گفت: در کنار این مسئله که اوج و تعالی رفتاری است، مباحث اجتماعی و فرهنگی هم اهمیت بسزایی دارند.

وی ادامه داد: در مقوله زیارت، می‌توانیم از کارگروه ملی زیارت به عنوان یک ظرفیت عظیم استفاده کنیم؛ البته این پتانسیل بیش از پیش برای قم استفاده خواهد شد.

محمودی با بیان اینکه هفته گذشته کارگروه ملی زیارت در مشهد شکل گرفت و با تلاش استاندار برای نخستین بار، کارگروه ملی زیارت در قم تشکیل خواهد شد.

وی ادامه داد: در کارگروه ملی زیارت، عموما به اماکنی همچون حرم مطهر، مسجد جمکران و پیاده‌روی اربعین توجه می‌شود بنابراین باید با همکاری اوقاف، بحث بقاع متبرکه و امامزادگان را هم در مصوبات این کارگروه گنجاند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

برچسب‌ها

پخش زنده

×

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

00:00
00:31
Download

مسجدالحرام

00:00
04:03
Download

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha