تحولات منطقه

قطر و عربستان سعودی طی بیانیه‌ای مشترک از پرداخت بدهی‌های معوقه سوریه به گروه بانک جهانی خبر دادند.

قطر و عربستان بدهی‌های سوریه به بانک جهانی را پرداخت کردند
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

قطر و عربستان سعودی در بیانیه‌ای مشترک اعلام کردند که وزارتخانه‌های دارایی ۲ کشور بالغ بر ۱۵ میلیون دلار، بدهی‌های معوقه سوریه به گروه بانک جهانی را پرداخت کرده‌اند.

در این بیانیه آمده است: با پرداخت بدهی‌های معوقه سوریه به گروه بانک جهانی، مسیر برای ازسرگیری حمایت‌های مالی و توسعه‌ای در این کشور بحران‌زده پس از وقفه‌ای چهارده ساله هموار شده است.

در این بیانیه، ۲ کشور حاشیه خلیج فارس از نهادهای مالی بین‌المللی و منطقه‌ای خواستند تا به سرعت فعالیت‌های توسعه‌ای خود را در سوریه از سر بگیرند و دامنه این اقدامات را گسترش دهند.

همچنین اعلام شد که با این پرداخت، سوریه در آینده نزدیک قادر خواهد بود از تخصیص ها و حمایت‌های مالی بانک جهانی برای تأمین نیازهای فوری و بخش‌های حیاتی کشور بهره‌مند شود.

این گام جدید از سوی قطر و عربستان در حالی برداشته می‌شود که تلاش‌ها برای بازسازی سوریه و احیای زیرساخت‌های آن، با توجه به سال‌ها درگیری و بحران، نیازمند حمایت‌های گسترده بین‌المللی است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha