۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۰
کد خبر: ۱۰۶۴۴۳۲

مدیر امور دارو و مواد تحت کنترل معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد از پلمب یک داروخانه به دلیل عدم رعایت ضوابط قانونی خبر داد.

پلمب یک داروخانه متخلف در مشهد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس خراسان به نقل از علوم پزشکی مشهد، علی اصغر اسماعیل زاده در این خصوص اظهار کرد: در راستای سلسله نظارت ها و بازرسی های مستمر کارشناسان مدیریت امور دارو و مواد تحت کنترل معاونت غذا و دارو دانشگاه بر نحوه ارائه خدمات دارویی در شهر مقدس مشهد، در قالب گشت مشترک کارشناسان این معاونت با کارشناسان اداره کل تعزیرات حکومتی استان؛ یک داروخانه به دلیل عدم رعایت ضوابط و مقررات قانونی، علی‌رغم دریافت تذکرات قبلی پلمب شد.

وی خاطر نشان کرد: براساس گزارشات واصله، داروخانه مذکور با وجود هشدارها و پیگیری‌های مکرر انجام‌شده، نسبت به اصلاح تخلفات خود اقدام ننموده و ادامه روند تخلف منجر به صدور دستور پلمب از سوی مراجع ذی‌صلاح شد.

مدیر امور دارو و مواد تحت کنترل معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد تأکید کرد: نظارت بر فعالیت داروخانه‌ها با هدف حفظ سلامت عمومی جامعه و رعایت حقوق شهروندان به صورت مستمر ادامه و با واحدهای متخلف مطابق قانون برخورد خواهد شد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha