هادی رضایی با تاکید بر اینکه برای من که در مشهد و در جوار امام رضا(ع) به دنیا آمده ام و در شهر حضرت زندگی کرده ام، ارادت به ایشان در پوست و خون من ریشه دوانده است و مشهدی بودن افتخار من است، افزود: امام رضا(ع) همان قدرت ماورایی هستند که در لحظات سخت زندگی به کمک ما می آیند و ما با توسل به ایشان مسیر موفقیت را طی کرده ایم.
سرمربی تیم والیبال نشسته ایران که ۸ مدال طلای پارالمپیک را در کارنامه کاری اش دارد، اظهار داشت: ما همه تلاش مان را کردیم و همه تلاش هایی که یک تیم ورزشی باید انجام میداد را به کار گرفتیم ولی دو روز قبل از مسابقات به بارگاه حضرت رضا(ع) مشرف شدیم و آن استرس زیاد قبل مسابقات پاریس در حرم ایشان به آرامش تبدیل شد وتوسل به امام رضا(ع) همیشه برای ما اطمینان بخش و آرام بخش است.
سرمربی تیم والیبال نشسته ایران که به پویش «ایران امام رضا(ع)» پیوسته است در این باره گفت: برای من از وقتی به دنیا آمده ام ایران، ایران امام رضا(ع) است ولی این پویش هم دوباره یادمان می آورد که این کشور از آن چه شخصیت و انسان بزرگی است.
نظر شما