تحولات منطقه

رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس گفت: دستگاه‌های اجرایی در اجرای قانون الزام باید با سازمان ثبت تعامل داشته باشند.

لزوم تعامل دستگاه‌های اجرایی در اجرای قانون الزام با سازمان ثبت
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

محمد سرگزی با اشاره به موانع و چالش‌های موجود در مسیر اجرای قانون الزام، اظهار کرد: اگر جدیت و تلاش سازمان ثبت در اجرای این قانون نبود، قطعاً دستاوردهای کنونی حاصل نمی‌شد.

وی افزود: در فرآیند تصویب قانون الزام، نقطه‌نظرات متعدد و اختلاف‌نظرهای فراوانی وجود داشت که تصویب آن را دشوار کرده بود، اما با تأکیدات و رهنمودهای مقام معظم رهبری، این موانع برطرف شد و اکنون با قانونی جامع و دقیق روبه‌رو هستیم.

رئیس کمیسیون حقوقی و قضائی مجلس شورای اسلامی با تقدیر از عملکرد سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، بر ضرورت همکاری و تعامل همه‌جانبه دستگاه‌های اجرایی با این سازمان برای اجرای مؤثر قانون تأکید کرد.

سرگزی با بیان اینکه اجرای صحیح این قانون می‌تواند موجب کاهش چشمگیر دعاوی حقوقی و کیفری شود، تصریح کرد: اگرچه قانون الزام تصویب شده، اما هنوز در ابتدای مسیر اجرا قرار داریم. این قانون به‌رغم حجم اندک، دارای آئین‌نامه‌های متعددی است که تنها چند مورد از آنها نهایی شده‌اند.

رئیس کمیسیون حقوقی و قضائی مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: سازمان ثبت به‌تنهایی قادر به اجرای کامل این قانون نیست و بدون همراهی و همکاری سایر دستگاه‌های اجرایی، تحقق اهداف آن ممکن نخواهد بود.

منبع: خبرگزاری مهر

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha