تحولات منطقه

مدیر جهادکشاورزی نیشابور گفت: ۳۱ مورد از ساخت و سازهای غیرمجاز اراضی زراعی در محدوده بخش مرکزی، قلع و قمع شد.

تخریب ۳۱ سازه غیرمجاز در اراضی کشاورزی نیشابور
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس خراسان، علی مبارکی در این خصوص اظهار کرد: ۳۱ مورد ساخت و ساز غیرمجاز و تغییر کاربری در محدوده روستای صومعه مازول بخش مرکزی نیشابور تخریب و قلع و قمع شد.

مدیر جهادکشاورزی نیشابور افزود: تمامی این موارد از طریق احداث بنا، دیوارگذاری، محوطه سازی و حفر استخر به صورت غیرمجاز احداث شده بود که در راستای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها تخریب شد.

وی تشریح کرد: در این قلع و قمع تعداد ۵ مورد بنا به مساحت ۲۰۸ متر مربع، ۱۸ مورد دیوار گذاری به متراژ یک هزار و ۷۰ متر، ۳ مورد پی‌کنی و پی‌ریزی دیوار به متراژ ۲۴۰ متر، یک مورد محوطه‌سازی به مساحت ۸۰ متر مربع و ۴ مورد حفر استخر غیرمجاز به مساحت ۹۸ متر مربع تخریب شد.

مبارکی اضافه کرد: به دنبال این تخریب ۲۰ هزار و ۴۶۰ متر مربع از اراضی کشاورزی آزادسازی و به چرخه تولید برگشت داده شد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha