تحولات منطقه

رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت از انجام ده‌ها هزار بازرسی، نمونه‌برداری و آموزش بهداشتی در روزهای تاسوعا و عاشورا خبر داد

نظارت‌های گسترده بهداشتی در روزهای تاسوعا و عاشورا
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

محسن فرهادی، رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت درباره اقدامات نظارتی این مرکز در روزهای عزاداری تاسوعا و عاشورا اظهار داشت: در مجموع، ۳۹۸۴۱ مورد بازرسی از مساجد و حسینیه‌ها انجام شده است، همچنین ۱۵۳۹۸ مورد بازرسی از موکب‌ها و ایستگاه‌های صلواتی صورت گرفته است.

وی افزود: ۲۵۳۹ مورد بازرسی مشترک با سازمان تبلیغات اسلامی انجام شده و ۲۲ هزار و ۷۰ مورد نظارت بر نحوه توزیع و آماده‌سازی نذورات انجام شده است و کارشناسان بهداشت محیط ۵۱۲ مورد نمونه‌برداری از مواد غذایی و نذورات آماده داشتند و در مجموع ۴۳۷۳۰ مورد نمونه‌برداری پرتابل از مواد مختلف انجام شده است.

او به نقش نظارتی مردم هم اشاره کرد و گفت: ۱۴۱۰ مورد گزارش شکایت مردمی در زمینه عدم رعایت بهداشت دریافت و رسیدگی شده است، اما موارد زیادی از تذکر و اصلاح به واحدهای متخلف داده شده است.

فرهادی درباره وضعیت آب مصرفی موکب‌ها اظهار داشت: ۴۵۰۴ مورد نمونه‌برداری از آب مصرفی موکب‌ها و ایستگاه‌های صلواتی و همچنین ۷۸۴۵۱ مورد سنجش کلر آب در این روزها انجام شده است.

رئیس مرکز سلامت محیط و کار همچنین گفت: در حوزه آموزش، ۱۸۴۹ جلسه آموزشی و توجیهی برای ارتقای بهداشت برگزار شد که در مجموع ۴۸۶۷ نفر در این دوره‌ها آموزش دیدند.

وی در پایان با تأکید بر رویکرد مشاوره‌ای این مرکز افزود: تمام تلاش ما در این روزها برای حفظ سلامت عزاداران حسینی بوده است.

منبع: خبرگزاری مهر

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha