تحولات منطقه

شهردار تهران گفت: حدی برای ساخت پناهگاه‌ها وجود ندارد و نیاز شهر هر چقدر که باشد قابلیت اجرا و ساخته شدن پناهگاه‌ها وجود دارد.

شهردار تهران: هرچقدر نیاز باشد می‌توانیم پناهگاه بسازیم
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

علیرضا زاکانی در خصوص طرح ساخت پناهگاه‌های اضطراری عمیق برای مردم تهران گفت: مهم‌تر از هر چیزی، این است که ما بتوانیم شرایطی را ایجاد کنیم که از طریق پارکینگ‌های گسترده زیر سطحی و عمیق که دارای قابلیت‌هایی است و در مواقع اضطرار تبدیل به پناهگاه می‌شوند، این نیاز به پناهگاه را مرتفع و جبران کنیم.

حدی برای ساخت پناهگاه وجود ندارد

وی افزود: برای ساخت این پناه‌گاه‌ها هم چارچوب‌ها را مشخص کردیم و هم با توجه به مجوز ۳۰ درصد کار پارکینگ زیر سطحی برای معابر و فضاهای خدمتی ما در حوزه فضای سبز، بدون اینکه به سطح آسیب بخورد در زیر زمین ا اینها را اجرا کرده و می‌سازیم.

زاکانی در پاسخ به پرسشی در خصوص ظرفیت و حد پناهگاه‌های عمیق مطرح شده، تصریح کرد: حدی برای ساخت این پناهگاه‌ها [در تهران] وجود ندارد و نیاز شهر هر چقدر که باشد قابلیت اجرا و ساخته شدن پناهگاه‌ها وجود دارد.

مترو برای پناهگاه ساخته نشده است

شهردار تهران در خصوص استفاده از ظرفیت‌های متروی پایتخت در شرایط جنگی و حملات هوایی اظهار کرد: اساساً مترو برای موضوع پناهگاه ساخته نشده است، لذا امکانات لازم را برای پناهگاه شدن ندارد.

وی ادامه داد: در نتیجه ما شرایطی را در نظر گرفتیم که به سرعت بتوانیم [مترو] را با در نظر گرفتن یک حداقل‌هایی به محل‌های امن مورد استفاده تبدیل کنیم. بنابراین مترو در حال حاضر دارای کمبودهایی است که بنا شده است این کمبودها را جبران کنیم.

منبع: خبرگزاری مهر

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha