تحولات منطقه

وزیر آموزش و پرورش از طراحی چند برنامه برای تحول در نظام آموزش و پرورش خبر داد و گفت: تغییر برنامه درسی از جمله آنهاست که در یک‌سال گذشته اقدامات پیش برنده بسیاری انجام شد و بر اساس ساختار زمان بندی تعریف شده حداقل هفت سال این کار زمان می خواهد.

طراحی چند برنامه برای تحول نظام آموزش و پرورش/ تعیین حداقل زمان ۷ ساله برای تغییر برنامه درسی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

علیرضا کاظمی‌، وزیر آموزش و پرورش صبح امروز در جلسه هیئت مدیره جامعه خیرین مدرسه ساز کشور ضمن ابراز خرسندی از حضور در این جلسه، اظهار کرد: این جامعه جز مهمی از آموزش و پرورش است و بر این موضوع تأکید دارم و هر آنچه می گویم برخواسته از باور قلبی‌ام است.

وی ادامه داد: به همان اندازه که به دیگر مجموعه های این وزارتخانه باور دارم به این مجموعه نیز ایمان قلبی دارم و برایم اولویت بالاتری دارد.

کاظمی تصریح کرد:جامعه خیرین مدرسه ساز فرهنگ یک جامعه را می سازد زیرا ساخت مدرسه ساخت فرهنگ است. فرهنگ ایثار، از خود گذشتگی و توجه به نظام تعلیم و تربیت که بسیار ارزش آفرین است.

وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر این‌که بالاترین انفاق هدایت یک انسان است، گفت: بالاترین نیاز یک انسان به هدایت و روشنگری است و مدرسه سازی نیز بالاترین انفاق محسوب می شود.

کاظمی با اشاره به این‌که خیران عالم عامل هستند، اظهار کرد: اقدامات خیرین تجارتی است که هر گز ضرری ندارد و قطعا در آن سود خواهند برد.

وی با تأکید بر احصای نظام مسائل خیرین، خاطرنشان کرد: ضرورت دارد برای این مهم نقشه راهی تدوین و با تقسیم کار به سمت حل مسئله پیش رویم.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به این‌که برنامه‌های تحولی در دست اجراست، گفت: تحول در این وزارتخانه حداقل ۱۵ سال زمان می خواهد و موضوعی ضربتی نیست.

کاظمی گفت: ساختار نظام آموزشی ایراد دارد و به عبارتی برنامه درسی نیازمند تحول است و باید به نظام تربیتی و مهارتی تبدیل شود.

وی از طراحی چند برنامه برای تحول در نظام آموزش و پرورش خبر داد و گفت: تغییر برنامه درسی از جمله آنهاست که در یک‌سال گذشته اقدامات پیش برنده بسیاری انجام شد و بر اساس ساختار زمان بندی تعریف شده حداقل هفت سال این کار زمان می خواهد.

کاظمی اظهار کرد: در کنار اقدامات فوق، چند سیاست اساسی نیز طراحی شده است از جمله نهضت توسعه عدالت آموزشی با دو رویکرد توسعه فضا و کیفیت آموزشی است که رئیس جمهور راهبر اصلی این طرح است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha