تحولات منطقه

سخنگوی سازمان غذا و دارو اعلام کرد که بخشی از واکسن‌های یادآور، شامل واکسن‌های مورد نیاز دانش‌آموزان، در هفته جاری به معاونت بهداشت تحویل شده و مابقی با میزان مناسبی از ابتدای مهر توزیع خواهد شد.

تحویل بخشی از «واکسن‌های یادآور» در هفته جاری به معاونت بهداشت
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

محمد هاشمی در گفت‌وگویی در واکنش به اخباری مبنی بر کمبود واکسن‌های یادآور از جمله واکسن‌های مورد نیاز دانش‌آموزان در آستانه سال تحصیلی جدید، تأکید کرد: دسترسی به واکسن‌ها برای همه دانش‌آموزان و گروه‌های هدف در سراسر کشور از اولویت‌های اصلی است. بر همین اساس هماهنگی‌های مستمر با دانشگاه‌های علوم پزشکی، مراکز تأمین و شبکه‌های توزیع انجام شده تا واکسن‌ها به شکل منظم و به موقع در شهرستان‌ها و مناطق مختلف در دسترس قرار گیرد.

هاشمی افزود: برنامه‌ریزی‌های دقیق و تمهیدات لازم برای جلوگیری از هرگونه وقفه در تأمین واکسن‌ها اجرا شده و تلاش می‌شود همه مراکز خدمات بهداشتی بتوانند واکسن‌ها را به شکل کافی و به موقع ارائه دهند.

وی همچنین گفت: خانواده‌ها و مدارس به همکاری در استفاده صحیح و به موقع از واکسن‌ها دعوت شده‌اند تا بیشترین اثر حفاظتی ایجاد شود.

سخنگوی سازمان غذا و دارو بر استمرار اقدامات و برنامه‌ریزی‌های این سازمان برای افزایش دسترسی به واکسن‌ها در سراسر کشور تأکید کرد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha