تحولات منطقه

مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری خراسان‌شمالی گفت: تمامی ادارات و دستگاه‌های اجرایی استان به جز شهرستان اسفراین به دلیل افزایش گرد و غبار امروز (دوشنبه) از ساعت ۱۱ تعطیل خواهند بود.

گرد و غبار ادارات خراسان شمالی را تعطیل کرد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس خراسان، علی گودرزی در این خصوص اظهار کرد: این تصمیم شامل تمامی ادارات دولتی و مراکز وابسته به دولت است و هدف آن کاهش مواجهه مستقیم شهروندان با گرد و غبار است.

وی افزود: به ویژه از بیماران، سالمندان و افرادی که دارای شرایط خاص هستند خواسته می‌شود تا حد امکان در منزل بمانند و از حضور در فضای باز خودداری کنند.

محدودیت‌ها و اقدامات ایمنی

مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری خراسان‌شمالی خاطرنشان کرد: بر اساس مصوبه ستاد، فعالیت سنگ‌شکن‌ها تعطیل و ورزش در فضای باز ممنوع شده است.

وی همچنین یادآور شد: دانشگاه علوم پزشکی استان تمهیدات لازم برای رسیدگی به بیماران احتمالی ناشی از آلودگی هوا را اتخاذ کرده است.

گودرزی تصریح کرد: ستاد مدیریت بحران استان به رانندگان و مسافران نیز توصیه کرده است که با توجه به کاهش دید افقی، سرعت مطمئنه را رعایت کرده و نکات ایمنی را مدنظر قرار دهند تا حوادث ناشی از شرایط جوی به حداقل برسد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha