تحولات منطقه

وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی علیه رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین که با تل آویو همکاری می‌کند موضع گرفت.

وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی: محمود عباس باید بازداشت شود
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به نقل از معا، ایتمار بن گویر وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی گفت که اگر نخست وزیر این رژیم بود دستور می‌داد محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین بازداشت شود.

این در حالی است که محمود عباس و تشکیلات خودگردان همکاری‌های تمام قد با تل آویو در زمینه اقدام علیه نیروهای مقاومت فلسطین انجام داده و می‌دهند. این همکاری‌ها در چارچوب ارائه اطلاعات در خصوص نیروهای مقاومت، مکان آنها و حتی بازداشتشان توسط عناصر تشکیلات خودگردان صورت می‌گیرد. محمود عباس بارها عملیات‌های ضد صهیونیستی نیروهای مقاومت در اراضی اشغالی را محکوم کرده است.

بنا بر اعلام منابع عبری زبان، سخنان بن گویر در پی اوج گرفتن روند به رسمیت شناختن کشور فلسطین در عرصه جهانی مطرح شده است.

این وزیر افراطی پیشتر نیز خواهان اعدام اسرای فلسطینی شده بود.

منبع: خبرگزاری مهر

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha