وداع با آقای شهید ایران

فرمانده انتظامی نیشابور گفت: در یو عملیات غافلیگرانه ۴ مخل نظم و امنیت تحت تعقیب دستگیر شدند.

دستگیر ۴ مخل نظم و امنیت در نیشابور
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس، حسین احمدی در این خصوص اظهار کرد: با رصدهای اطلاعاتی ماموران دایره عملیات ویژه پلیس امنیت مخفیگاه ۴ نفر از مخلان نظم و امنیت تحت تعقیب را شناسایی کردند.

فرمانده انتظامی نیشابور افزود: ماموران پلیس پس از هماهنگی‌های قضایی در عملیاتی مشترک با همکاری یگان امداد و ماموران دایره اطلاعات کلانتری ۱۳ قدس هر ۴ متهم را دستگیر و ۲ قبضه اسلحه شکاری وغیرمجاز نیز کشف کردند.

وی عنوان کرد: هر ۴ متهم به اتهام ایجاد رعب و وحشت، اخلال در نظم و امنیت و تیراندازی تحت تعقیب بودند.

احمدی با اشاره به معرفی متهمان به مرجع قضایی تاکید کرد: پلیس و دستگاه قضائی مصمم هستند با کسانی که نظم و آرامش عمومی شهروندان را خدشه‌دار و سبب، سلب آسایش مردم می‌شوند برابر قانون برخورد و در این مسیر از هیچ تلاش و کوششی دریغ نخواهند کرد.

منبع: خبرگزاری فارس

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha