تحولات منطقه

۱۷ آذر ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۸
کد خبر: ۱۱۱۵۶۲۰

رُمان «من خود زندگی هستم» نوشته محمدصادق وحدتی نیا با نگاهی به مفهوم خوشبختی منتشر شد.

کتاب «من خود زندگی هستم» منتشر شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، به نقل از مشاور رسانه اثر، کتاب «من خود زندگی هستم» به قلم محمدصادق وحدتی نیا از سوی انتشارات تحول وارد بازار کتاب شد.

کتاب من خود زندگی هستم با روایت داستان زندگی ریچارد، پسری که در کودکی والدینش را از دست داده و تحت سرپرستی عمویش قرار گرفته، به بررسی تأثیرات محیط خانوادگی، فقر، تبعیض و بی‌مهری بر شکل‌گیری شخصیت و نگرش انسان می‌پردازد. محمدصادق وحدتی‌نیا در این کتاب، با خلق فضایی ملموس و شخصیت‌هایی باورپذیر، تصویری از جامعه‌ای ارائه داده که در آن، فرد برای بقا و رشد ناچار است با مشکلات متعدد دست‌وپنجه نرم کند. ساختار کتاب به‌صورت فصل‌بندی‌شده است و هر فصل بخشی از مسیر زندگی ریچارد را روایت می‌کند؛ از دوران کودکی و کارگری در کفاشی تا مهاجرت به شهری دیگر و تلاش برای استقلال. در کنار روایت داستانی، نویسنده به مفاهیمی چون رهایی از افکار منفی، قدرت بخشش، اهمیت امید و نقش عشق در التیام زخم‌های روحی پرداخته است. کتاب من خود زندگی هستم با تمرکز بر رشد فردی و عبور از بحران‌ها، مخاطب را به تأمل درباره معنای واقعی خوشبختی و ارزش‌های انسانی دعوت می‌کند.
محمدصادق وحدتی نیا دانش‌آموخته رشته طراحی گرافیک از دانشگاه ثامن مشهد است و این نخستین اثر داستانی این هنرمند جوان به شمار می‌رود.
این رُمان در ۱۰۲ صفحه انتشار یافته است و مخاطبان برای تهیه کتاب می‌توانند به کتابفروشی‌های معتبر سراسر کشور مراجعه کنند.

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha