تحولات منطقه

مهاجم اروپایی و شاغل در لیگ هلند یکی از گزینه‌های باشگاه پرسپولیس برای تقویت خط حمله این تیم است.

رونمایی از گزینه پرسپولیس در خط حمله؛ شاگرد جدید اوسمار از اروپا می‌آید؟
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

با جدایی سردار دورسون مهاجم ترک‌تبار از پرسپولیس، این تیم تنها علی علیپور را در خط حمله به عنوان مهاجم هدف در اختیار دارد و همین موضوع سبب شده تا سرخ‌پوشان علی‌رغم بازی‌ هجومی که با اوسمار به نمایش می‌گذارند، در امر گلزنی چندان موفق نیستند.

از همین رو باشگاه پرسپولیس در تلاش است تا با نظر سرمربی برزیلی خود برای تقویت خط حمله‌اش در نقل و انتقالات زمستانی یکی از دو سهمیه باقی مانده خود را به جذب یک مهاجم تمام‌کننده و گلزن اختصاص دهد.

شنیده‌ها حاکی از این موضوع دارد که جِیز هورنکمپ مهاجم ۲۷ ساله و هلندی باشگاه هراکلس که در لیگ اردیویسه هلند توپ می‌زند به باشگاه پرسپولیس پیشنهاد شده است. هورنکمپ سابقه بازی در تیم‌های ویلم و هیرنفین در لیگ هلند را در کارنامه خود دارد و در ۳ فصل اخیر در هراکلس توپ زده است. این مهاجم هلندی که ارزش آن در ترانسفرمارکت یک میلیون و پانصد هزار دلار قیمت‌ گذاری شده، در در این فصل در ۱۴ بازی برای هراکلس به میدان رفته که حاصل آن ۹ گل زده و یک پاس گل است.

هورنکمپ در مجموع در طول دوران بازی خود در ۲۷۱ بازی به میدان رفته که حاصل آن ۱۱۰ گل زده و ۲۷ پاس گل بوده است. در کنار این مهاجم ۱۸۲ سانتی‌متری و هلندی، دو مهاجم دیگر هم مدنظر هستند که یکی از آنها برزیلی است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha