تحولات منطقه

معاون عملیات سازمان آتش‌نشانی مشهد، از وقوع حریق در یک مجتمع مسکونی که به عنوان انبار ضایعات استفاده می‌شد در بلوار اقدسیه خبر داد که متأسفانه به فوت مالک یکی از واحدها منجر شد.

۱ کشته و ۹ مصدوم در حریق منزل مسکونی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس به نقل از روابط عمومی سازمان آتش‌نشانی مشهد، حسین صالح در این خصوص اظهار کرد: این حریق ساعت ۶:۰۵ صبح جمعه پنجم دی‌ماه ۱۴۰۴،دریک مجتمع ۱۶ واحدی واقع در بلوار اقدسیه، به مرکز فرماندهی ۱۲۵ گزارش شد و بلافاصله آتش نشانان از ایستگاه ۳۰به محل اعزام شدند.

وی ادامه داد: آتش‌نشانان پس از حضور در محل با حجم بسیار زیادی از دود که سرتاسر راه‌پله و فضای مشاعات مجتمع را فراگرفته بود مواجه شدند؛ در این شرایط همکاران ما موفق شدند ۹نفر از شهروندان را که در واحدهای مختلف محبوس شده بودند، به مکانی امن انتقال دهند.

معاون عملیات سازمان آتش نشانی مشهد با اظهار تأسف از یک مورد فوت در این حادثه افزود: متأسفانه آتش نشانان دربررسی محل حادثه،جسد مالک را کشف کردند و تحویل عوامل اورژانس حاضر درمحل دادند.

صالح تصریح کرد: حریق باتلاش نیروهای حاضر در محل مهار و از سرایت آن به دیگر واحدها جلوگیری شد.

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha