تحولات منطقه

۲۴ دی ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۷
کد مطلب: ۱۱۲۳۸۶۰

رسانه آمریکایی به نقل از یک منبع آگاه گزارش داد دولت موقت ونزوئلا چهار آمریکایی را که در این کشور زندانی بودند، آزاد کرده است.

ونزوئلا ۴ آمریکایی زندانی را آزاد کرد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

یک منبع آگاه به شبکه خبری سی.ان.ان گفت که دولت موقت ونزوئلا چهار شهروند آمریکایی را که در این کشور زندانی بودند، آزاد کرد.

این شبکه خبری افزود: مقامات ونزوئلا از دسامبر ۴۰۰ زندانی سیاسی را آزاد کرده‌اند که این چهار تن بخشی از آنها هستند.

این اقدام پس از آن انجام می‌شود که رئیس جمهور آمریکا طی یک عملیات غیرقانونی با حمله به کاراکاس، پایتخت ونزوئلا، «نیکولاس مادورو» رئیس جمهور این کشور و همسرش را ربود و به زندانی در ایالات متحده منتقل کرد.

در پی این اتفاق، «دلسی رودریگر» معاون مادورو به عنوان رئیس جمهور موقت ونزوئلا سوگند یاد کرد و در مصاحبه با تلویزیون دولتی این کشور تاکید کرد که «ونزوئلا کشوری دارای حاکمیت مستقل است و توسط دولت و مردم خود اداره می‌شود.»

رئیس جمهور ایالات متحده اعلام کرده که مایل است با سرپرست دولت ونزوئلا دیدار کند و در حال انجام اقداماتی برای هماهنگی با رهبری جدید این کشور است.

در این میان، «ماریا کورینا ماچادو» رهبر مخالفان ونزوئلا که در تلاش است تا به دنبال ربایش مادورو، قدرت در ونزوئلا را تصاحب کند، پنج‌شنبه با ترامپ در کاخ سفید دیدار خواهد کرد.

شبکه بلومبرگ نیز گزارش داد که سرپرست دولت ونزوئلا قصد دارد یک نماینده یا فرستاده به واشنگتن اعزام کند تا در روزی که ماچادو به واشنگتن سفر می‌کند با مسؤولان آمریکایی، دیدار کند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha