تحولات منطقه

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کهگیلویه‌ و بویراحمد گفت: هم اکنون ۱۱۸ مدرسه سنگی در قالب ۵۷۷ کلاس درس ناایمن و دارای آسیب‌پذیری در این استان وجود دارد.

۵۷۷ کلاس درس سنگی ناایمن در کهگیلویه‌ و بویراحمد وجود دارد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

سید رضا حسینی‌نیک افزود: ۲۱۵ باب مدرسه در قالب ۹۶۰ کلاس درس در زمینه طرح نهضت توسعه عدالت آموزشی در استان نیاز به بازسازی دارند.

وی بیان کرد: از این تعداد کلاس درس ۱۱۸ مورد کانکسی، ۷۵ مورد دارای شرایط خاص و بحرانی و ۵۷۷ کلاس سنگی و نا ایمن و دارای آسیب پذیری بالا است.

حسینی‌نیک اعلام کرد: چهار طرح آموزشی در قالب ۴۵ کلاس درس با اعتبار ۳۸۰ میلیارد ریال در مناطق مختلف گچساران در دست ساخت است.

وی تصریح کرد: مدرسه ۱۵ کلاسه گچساران در زیربنایی یه مساحت دو هزارو ۶۰۰ متر مربع در دست اجراست.

حسینی‌نیک ظرفیت این مدرسه را ۷۰۰ نفر در دو شیفت اعلام کرد و افزود: این طرح آموزشی هم اکنون ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و با اعتبار ۱۵۰ میلیارد ریال در حال ساخت است که در هفته دولت سال ۱۴۰۵ به بهره‌برداری می رسد.

وی تصریح کرد: مدرسه شش کلاسه آب شیرین با زیر بنای ۲۵۰ متر مربع با اعتبار ۵۰ میلیارد ریال در حال ساخت است.

حسینی‌نیک اظهار داشت: این طرح ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که و در دهه فجرامسال افتتاح می شود.

وی افزود: مدرسه ۱۲ فروردین گچساران در قالب ۱۵ کلاس درس با زیر بنای دو هزارو ۳۰۰ مترمربع با اعتبار ۱۰۰ میلیارد ریال در دست اجراست.

حسینی‌نیک گفت: این طرح آموزشی با ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی در دهه فجر امسال به بهره برداری می رسد.

وی اظهار داشت: مدرسه ۹ کلاسه سربیشه با زیر بنای یک‌هزار و ۲۰۰ متر مربع با اعتبار ۸۰ میلیارد ریال و پیشرفت ۷۰ درصد در دست اجراست که اسفند ماه امسال‌ به بهره‌برداری می رسد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha