تحولات منطقه

به دنبال حملات و تجاوز رژیم صهیونیستی و آمریکا به خاک ایران تعدادی از ورزشکاران و مسئولان ورزش کشور به شهادت رسیدند. به تعدادی از ساختمان های فدراسیون های ورزشی هم آسیب جدی وارد شده است.

چند فدراسیون آسیب دیدند/ شهادت تعدادی از اهالی ورزش در پی حملات صهیونی - آمریکایی به ایران
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، حملات وحشیانه صهیونیستی - آمریکایی که از صبح روز شنبه - نهم اسفند - آغاز شده است، علاوه بر آسیب واردن کردن و تخریب بخش هایی از اماکن و نهادها و سازمان ها، به بخش های ورزشی هم خسارت وارد کرده است.

ساختمان فدراسیون هندبال، ساختمان فدراسیون کشتی، سالن های ورزشی در شهرها و استان های مختلف و ... از این حملات در امان نبودند و آسیب دیدند.

همچنین در این حملات تعدادی از ورزشکاران و مسیولان ورزشی هم آسیب دیدند و تعدادی هم به شهادت رسیدند.

مهدی عبداله نژاد کشتی‌گیر استان البرز که دی ماه گذشته در رقابت‌های قهرمانی کشور کشتی آزاد جوانان در وزن ۷۹ کیلوگرم به مدال برنز دست یافته بود، در حملات آمریکا و اسرائیل به خاک ایران به شهادت رسید.

همچنین عدنان آرمان رئیس هیئت جودو شهرستان بستک هم در پی حملات رژیم صهیونیستی به شادت رسید.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha