تحولات منطقه

سرپرست معاونت سیاسی و امنیتی استانداری مازندران از شهادت ۱۸ نفر از هم‌استانی‌های این استان در تجاوز صهیونیستی آمریکایی خبر داد و گفت: استان آمادگی کامل برای برگزاری مراسم را دارد.

مازندران آماده بدرقه ۱۸ شهید حمله آمریکایی-صهیونی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه


مصطفی سوادکوهی در گفت وگو با خبرنگاران با اشاره به جانفشانی ۱۸ نفر از نیروهای مازندرانی که در خارج از استان برای دفاع از کشور فعالیت داشتند، گفت: از میان شهدا، ۱۷ نفر مرد و یک نفر زن بودند و جان خود را فدای حفاظت از میهن کردند.

وی افزود: این شهدا از شهرستان‌های آمل، بابل، قائمشهر، سوادکوه، جویبار، ساری، میاندورود، نکا، بهشهر، نوشهر و چالوس هستند و همزمان ورود سه میلیون و ۵۰۰ هزار مسافر به استان نشان می‌دهد که شرایط امنیتی مازندران پایدار و آرام است.

سوادکوهی با بیان اینکه استاندار مازندران دستور تشکیل ستاد استقبال و بزرگداشت شهدا را صادر کرده است، تاکید کرد: شهرستان‌ها برنامه‌های ویژه‌ای برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر مراسم وداع و تدفین شهدا در نظر گرفته‌اند و هماهنگی‌های لازم با خانواده‌ها و نهادهای مرتبط انجام شده است.

وی همچنین از تلاش‌های شورای تأمین، نیروهای سپاه پاسداران، فراجا و اداره کل اطلاعات برای حفظ امنیت و نظم عمومی تقدیر کرد و گفت: فضای استان کاملاً امن است و هیچ مشکلی در اداره امور عمومی وجود ندارد.

سرپرست معاونت سیاسی و امنیتی استانداری مازندران در پایان خاطرنشان کرد که بزرگداشت یاد و خاطره این شهدا با رعایت امنیت و آرامش مردم در اولویت قرار دارد و مسئولان استان تمام توان خود را برای برگزاری مراسم باشکوه به کار خواهند گرفت.

منبع: خبرگزاری مهر

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha