تحولات منطقه

۱۷ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۳:۴۵
کد مطلب: ۱۱۴۱۱۹۵

دبیر ارشد کابینه ژاپن گفت: «طبق اعلام وزارت حمل و نقل، دو کشتی مرتبط با ژاپن بین ۳ و ۴ آوریل از تنگه هرمز عبور کرده‌اند. در حال حاضر ۴۳ کشتی مرتبط با ژاپن نیز در خلیج فارس وجود دارد.»

ایران به ۲ کشتی ژاپنی اجازه عبور از هرمز را داد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به‌گزارش قدس آنلاین، توکیو تایید کرد که دو کشتی مرتبط با ژاپن در بحبوحه تشدید تنش‌ها بر سر ایران از تنگه هرمز عبور کرده‌اند، اما از اظهار نظر در مورد تصمیمات یا مسیرهای شرکت‌های کشتیرانی خودداری کرد.

مینورو کیهارا، دبیر ارشد کابینه ژاپن گفت: «طبق اعلام وزارت حمل و نقل، دو کشتی مرتبط با ژاپن بین ۳ و ۴ آوریل از تنگه هرمز عبور کرده‌اند. در حال حاضر ۴۳ کشتی مرتبط با ژاپن نیز در خلیج فارس وجود دارد.»

او تأکید کرد که تصمیمات مربوط به مسیرها توسط خود شرکت‌های کشتیرانی گرفته می‌شود و بنابراین دولت از اظهار نظر در مورد این مسائل خودداری می‌کند.

کیهارا خاطرنشان کرد که «ژاپن نگرانی‌های خود را در مورد کشتی‌های متعدد، از جمله کشتی‌های مرتبط با ژاپن، که هنوز در خلیج فارس حضور دارند، به طرف ایرانی اطلاع داده و خواستار ناوبری ایمن برای همه کشتی‌ها شده است.»

او افزود که دولت به جمع‌آوری اطلاعات و انجام اقدامات لازم برای تضمین ایمنی کشتی‌ها و خدمه آنها ادامه خواهد داد.

پیش از این، شبکه تلویزیونی NHK ژاپن گزارش داده بود که برای اولین بار پس از حملات آمریکا و رژیم تروریستی اسرائیل به ایران، دو نفتکش ژاپنی حامل گاز مایع به سلامت از تنگه هرمز عبور کرده‌اند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha