تحولات منطقه

مدیر جهاد کشاورزی دزفول با اشاره به رصد کشت‌های ممنوعه گفت: ۲هزار مترمربع کشت غیرقانونی خشخاش در این شهرستان معدوم شد.

معدوم شدن کشت غیرقانونی در دزفول با دستور قضایی
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

بهروز قمرزاده بیان کرد: در ادامه رصد میدانی و اقدامات نظارتی جهاد کشاورزی و با همکاری دستگاه‌های مرتبط، یک قطعه زمین که توسط افراد ناشناس در یکی از مناطق شهرستان به زیر کشت خشخاش رفته بود، شناسایی و با دستور مقام قضایی به‌طور کامل معدوم شد.

وی افزود: پیش از این نیز سه هزار مترمربع از کشت غیرمجاز خشخاش در اراضی شهرستان شناسایی و امحا شده بود و این اقدامات در راستای صیانت از اراضی کشاورزی، حفظ سلامت عمومی و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی انجام می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی دزفول با تأکید بر اینکه رصد و پایش کشت‌های ممنوعه به صورت مستمر در سطح شهرستان ادامه دارد، گفت: با هرگونه کشت غیرقانونی در اراضی کشاورزی بدون هیچ‌گونه اغماض برخورد قانونی خواهد شد و عملیات‌های نظارتی در مناطق مختلف تشدید شده است.

قمرزاده از شهروندان خواست در صورت مشاهده موارد مشکوک، موضوع را به دستگاه‌های مسئول اطلاع دهند تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن نسبت به بررسی و برخورد قانونی اقدام شود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • هادی IR ۲۳:۳۰ - ۱۴۰۵/۰۱/۲۲
    0 0
    این بلای خانمانسوز باید نابود شود درود بر نیروهای امنیتی و انتظامی