تحولات منطقه

۲۶ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۵:۳۰
کد مطلب: ۱۱۴۲۷۸۵

سخنران حرم مطهر بانوی کرامت با اشاره به آیه ۱۵ سوره مبارکه حجرات، پنج ویژگی مؤمنان صادق را تبیین کرد و گفت: ملتی که در راه خدا از مال و جان خود می‌گذرد، نشانه صداقت ایمان اوست.

پنج علامت صادقان از نگاه قرآن
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

حجت‌الاسلام محسن آزادی در مراسم شرح آیات قبل از اذان ظهر روز گذشته، سه‌شنبه ۲۵ فروردین‌ماه که در شبستان امام خمینی حرم مطهر بانوی کرامت برگزار شد، به تبیین آیات سوره مبارکه حجرات پرداخت.

وی با تسلیت سالروز شهادت امام صادق(ع)، به تبیین لقب «صادق» برای آن حضرت اشاره کرد و گفت: امام صادق(ع) دارای لقب‌های متعددی از جمله «صادق»، «بار» (نیکوکار) و «امین» (امانت‌دار) است.

حجت‌الاسلام آزادی با اشاره به سوره مبارکه حجرات که به «سوره اخلاق» شهرت یافته است، خاطرنشان کرد: در آیه ۱۵ این سوره، خداوند پنج ویژگی برای مؤمنان صادق بیان می‌فرماید. اولین ویژگی، ایمان به خدا و رسول اوست. ایمان به خدا به تنهایی کافی نیست؛ پیروان حضرت موسی(ع) و حضرت عیسی(ع) نیز اگر پیرو واقعی باشند، همواره مژده ظهور پیامبر خاتم(ص) را می‌دادند.

سخنران حرم مطهر دومین ویژگی را «عدم تردید و شک» دانست و تصریح کرد: مؤمنان واقعی کسانی هستند که دچار تردید و تزلزل در ایمان نمی‌شوند.

وی سومین و چهارمین ویژگی را جهاد مالی و جهاد با جان برشمرد و افزود: قرآن می‌فرماید مؤمنان واقعی کسانی هستند که برای خدا از مالشان می‌گذرند و در راه خدا با جانشان جهاد می‌کنند.

حجت‌الاسلام آزادی در پایان خاطرنشان کرد: ملتی که مجاهد فی سبیل الله است و جوانانی که از مال و جان خود می‌گذرند، نشانه صداقت ایمان آنان است. قرآن می‌فرماید «أَنَّ الْأَعْلَیْنَ أَنَّکُمْ مُؤْمِنُونَ»؛ شما برترید اگر ایمان داشته باشید. از خدا می‌خواهیم توفیق جهاد با مال و جان را به ما عطا فرماید و پایان عمر ما را شهادت در راه خود قرار دهد.

گفتنی است این مراسم با قرائت دعای ۱۴ صحیفه سجادیه و اقامه نماز ظهر و عصر به پایان رسید.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha