تحولات منطقه

امروز یکشنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۵، بازار با افزایش جزئی قیمت طلا و افت نسبی در برخی قطعات سکه همراه بود.

افزایش قیمت طلا و افت جزئی سکه‌ها؛ قیمت طلا و سکه یکشنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۵
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به‌گزارش قدس آنلاین، امروز هم همچون روز گذشته بازار طلا و سکه با نوسان‌های محدود همراه بود؛ به‌طوری که قیمت طلا اندکی افزایش یافت، اما برخی قطعات سکه کاهش قیمت محدود را تجربه کردند.

بر اساس قیمت‌های اعلام شده، هر گرم طلای ۱۸ عیار امروز به ۱۷ میلیون و ۲۶۷ هزار تومان رسید که در مقایسه با نرخ ۱۷ میلیون و ۲۱۴ هزار تومانی روز گذشته، حدود ۵۳ هزار تومان افزایش را نشان می‌دهد. قیمت هر مثقال طلا نیز از ۷۴ میلیون و ۵۷۰ هزار تومان در روز گذشته به ۷۴ میلیون و ۸۱۰ هزار تومان رسیده و در نتیجه حدود ۲۴۰ هزار تومان رشد داشته است.

در بازار سکه اما وضعیت یکدست نبود. سکه امامی بدون تغییر نسبت به روز گذشته روی ۱۷۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان ثابت ماند. در مقابل، سکه بهار آزادی که روز گذشته ۱۷۰ میلیون تومان قیمت داشت، امروز با یک میلیون تومان کاهش به ۱۶۹ میلیون تومان رسید.

همچنین نیم‌سکه از ۹۳ میلیون تومان در روز گذشته به ۹۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان کاهش یافت و ۵۰۰ هزار تومان افت قیمت را ثبت کرد. ربع‌سکه نیز با کاهش ۵۰۰ هزار تومانی از ۵۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان به ۵۲ میلیون تومان رسید.

در مجموع، بازار امروز با افزایش جزئی قیمت طلا و افت نسبی در برخی قطعات سکه همراه بود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha