تحولات منطقه

۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۵:۰۳
کد مطلب: ۱۱۴۶۱۰۰

یک رسانه عبری در گزارشی خود نوشت: در حالی‌که واشنگتن نسبت به نزدیک بودن توافق برای پایان جنگ خوش‌بین است، تل‌آویو در تلاش است مواضع متغیر دونالد ترامپ را در قبال ایران درک کند.

سردرگمی تل‌آویو از عقب‌نشینی واشنگتن
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به‌گزارش قدس آنلاین، روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارانوت در گزارشی نوشت: در حالی‌که کاخ سفید نسبت به نزدیک بودن توافق برای پایان جنگ خوش‌بین است، اسرائیل در تلاش است مواضع متغیر دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا را در قبال ایران درک کند.

این رسانه صهیونیستی، هدف حملات محدود ایران به واشنگتن و متحدانش را فشار و همزمان مذاکره برای خرید زمان ارزیابی کرد و افزود: تصمیم ترامپ برای تعلیق عملیات در تنگه هرمز باعث سردرگمی اسرائیل شده است.

یدیعوت آحارانوت مدعی شد که نقش رژیم صهیونیستی در فرایند جنگ و مذاکره با ایران کمرنگ شده و تصمیم‌گیری عملاً در اختیار واشنگتن است.

آمریکا در روزهای گذشته قصد داشت در چارچوب طرحی به نام پروژه آزادی، آتش بس با ایران را نقض کرده و به حریم امنیتی ایران در تنگه هرمز تجاوز کند. واکنش نیروهای مسلح جمهوری اسلامی موجب عقب‌نشینی واشنگتن از این ماجراجویی شد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha