تحولات منطقه

رئیس‌جمهوری فرانسه با رد گمانه‌زنی‌ها درباره مشارکت این کشور در پروژه آمریکا برای تنگه هرمز گفت: پاریس هرگز به اعزام کشتی‌های جنگی به این تنگه فکر نکرده است.

مکرون: پاریس هرگز به اعزام کشتی‌های جنگی به تنگه هرمز فکر نکرده است
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

امانوئل مکرون رئیس جمهوری فرانسه اعلام کرد: پاریس هرگز به اعزام کشتی‌های جنگی به تنگه هرمز فکر نکرده است.

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که طی هفته‌های اخیر، مقامات آمریکایی بحث مشارکت کشورهای اروپایی در مأموریت‌های دریایی برای بازگشایی یا اسکورت کشتی‌ها در تنگه هرمز را مطرح کرده بودند.

رئیس جمهوری فرانسه پیش‌تر نیز تأکید کرده بود که پاریس «طرف جنگ نیست» و در عملیات نظامی برای باز کردن تنگه مشارکت نخواهد کرد.

در پاسخ به تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران در تاریخ ۹ اسفند ۱۴۰۴، ایران تنگه هرمز را به روی کشتی های متخاصم دشمن بست. تهران اعلام کرده که آماده تضمین امنیت کشتیرانی در تنگه هرمز، در صورت پایان کامل جنگ آمریکایی-صهیونیستی است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha