تحولات منطقه

۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۲۱:۱۶
کد مطلب: ۱۱۴۷۶۴۹

سرمربی تیم فوتبال رئال مادرید به شایعاتی که درباره بازگشت سرمربی پرتغالی به نیمکت این تیم شنیده می‌شود، واکنش نشان داد.

واکنش آربلوا به بازگشت مورینیو به رئال مادرید
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

آلوارو آربلوا به هفته‌های پایانی نشستن روی نیمکت رئال مادرید نزدیک شده است. او دی‌ماه سال گذشته پس از برکناری ژابی آلونسو به عنوان سرمربی انتخاب شد و حالا پس از نزدیک به ۵ ماه از این سمت کنار خواهد رفت.

از خوزه مورینیو به عنوان جدی‌ترین و البته تنها گزینه رئال برای فصل آینده نام برده می‌شود. گفته می‌شود این سرمربی مشهور پرتغالی به زودی به عنوان سرمربی جدید رئال معرفی خواهد شد.

آربلوا امروز در نشست خبری پیش از بازی با سویا در هفته سی و هفتم لالیگا درباره جدایی از این تیم گفت: من مربی یک تیم لیگ دسته اول بودم و حالا به عنوان مربی لیگ دسته اولی که در لیگ قهرمانان مربیگری کرده است، اینجا را ترک می‌کنم. برای من، این چهار ماه یک تجربه عالی و یک فرصت یادگیری بود.با وجدانی آسوده اینجا را ترک خواهم کرد.

وی درباره اینکه گفته می‌شود رختکن تیم در زمان او آشفته بوده و او توان مدیریت آن را ندارد و به همین خاطر بازگشت مورینیو کلید خورده است، یادآور شد:موضوع رختنکن آشفته را درک نمی‌کنم و با آن موافق نیستم. باشگاه در هر زمان که مناسب بداند درباره مربی آینده تصمیمش را اعلام خواهد کرد. برای من، به عنوان یک بازیکن و یک هوادار رئال مادرید، مورینیو یک مربی شماره یک است. او یکی از ما است و همیشه خواهد بود. اگر فصل آینده اینجا باشد، از دیدن او در خانه بسیار خوشحال خواهم شد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha