تحولات منطقه

پس از تغییر رسمی نتایج مسابقات کشتی آزاد جهان ۲۰۱۵ به دلیل دوپینگ یکی از کشتی‌گیران روس، کاپ قهرمانی این رقابت‌ها سرانجام به تیم ملی ایران تعلق گرفت و قرار است در مسابقات رنکینگ مغولستان تحویل نمایندگان کشورمان شود.

کاپ قهرمانی کشتی آزاد جهان پس از ۱۱ سال به ایران می‌رسد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

با پیگیری‌های فدراسیون کشتی، کاپ قهرمانی مسابقات کشتی آزاد جهان ۲۰۱۵ آمریکا پس از ۱۱ سال به ایران تحویل داده خواهد شد.

این جام پس از تأیید دوپینگ عبدالسلام گادیسوف، کشتی‌گیر روس و دارنده مدال نقره وزن ۹۷ کیلوگرم آن رقابت‌ها، به تیم ملی کشتی آزاد ایران تعلق گرفت.

قرار است کاپ قهرمانی در جریان مسابقات رنکینگ مغولستان که اواسط خردادماه برگزار می‌شود، به نمایندگان فدراسیون کشتی ایران اهدا شود.

فدراسیون کشتی همچنین پیگیر دریافت کاپ نایب‌قهرمانی جهان در سال ۲۰۲۴ و مدال نقره محمد نخودی است؛ مدالی که پس از مثبت شدن تست دوپینگ کشتی‌گیر گرجستانی، به نماینده ایران تعلق خواهد گرفت.

تیم ملی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵ با کسب دو مدال نقره و دو برنز و تنها با چهار امتیاز اختلاف نسبت به روسیه، در جایگاه نایب‌قهرمانی قرار گرفته بود.

اما پس از اعلام رسمی دوپینگ آزادکار روس، رده‌بندی تیمی این مسابقات تغییر کرد و ایران پس از یک دهه به عنوان قهرمانی جهان در سال منتهی به المپیک ۲۰۱۶ ریو دست یافت.

در رده‌بندی نهایی اصلاح‌شده، ایران با ۴۹ امتیاز قهرمان جهان شد و تیم‌های گرجستان و روسیه به ترتیب با ۴۶ و ۴۴ امتیاز در رتبه‌های دوم و سوم قرار گرفتند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha