تحولات منطقه

فرزاد آذری‌پور، مدیر سامانه اینترنتی هاشور و مجری طرح رأی‌گیری مردمی چهل‌وسومین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران، از برگزاری نخستین دوره رأی‌گیری دیجیتالی این جشنواره بدون مشکل خاص خبر داد.

رأی‌گیری دیجیتالی جشنواره فیلم کوتاه تهران /  نخستین تجربه بدون چالش برگزار شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

او گفت: برای همه فیلم‌ها و سانس‌های مشمول رأی‌گیری، سازوکاری یکسان در نظر گرفته شده بود و سانس‌های فوق‌العاده نیز در فرآیند توزیع تعرفه‌های آرای مردمی قرار نداشتند.

به گفته آذری‌پور، با وجود اینکه این شیوه برای نخستین بار در جشنواره فیلم کوتاه تهران اجرا شد، روند رأی‌گیری با چالش خاصی همراه نبود. همچنین متناسب با ظرفیت سالن‌ها و با در نظر گرفتن ۳۰ درصد تعرفه بیشتر، برگه‌های رأی روزانه چاپ و در اختیار مخاطبان قرار گرفت.

وی افزود: برای هر برگه رأی در هر سانس و سالن نمایش، یک کد یکتا تعریف شده بود و مخاطبان هنگام ورود به سالن، تعرفه‌های رأی‌گیری را از ناظران آرای مردمی دریافت می‌کردند.

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha