تحولات منطقه

قدس آنلاین – سبزوار : سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت : باید با فعال نمودن و رونق بخش صنعت و تولید به سمت ایجاد شغل های پایدار حرکت کنیم .

با رشد صنایع بخشی از مشکلات بیکاری شهرستان سبزوار حل شده است
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش خبرنگار قدس آنلاین از سبزوار علی سبحانی فرساعتی پیش در جمع خبرنگاران  افزود : دولت یازدهم و مجلس شورای اسلامی تا کنون گامهای بسیار خوب و موثری در جهت راه اندازی و رونق فعالیتهای صنعتی و تولیدی بر داشته است .

نماینده مردم سبزوار ،جوین ،جغتای ،خوشاب ، داورزن و ششتمد در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اخیرا رشد چند برابری صنایع کوچک را در منطقه داشته ایم که خود عامل ایجاد اشتغال و رفع بخشی از بیکاری جوانان منطقه شده است اظهار داشت : بخش زیادی از اشتغالزایی در صنایع کوچک است و باید مشکلات کارگاههای صنعتی کوچک را مرتفع کنیم تا جهش تولیدی خوبی داشته باشیم .

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با اشاره به توانمندی های صنعتی سبزوار ادامه داد: این شهرستان دارای ظرفیت های فراوانی در بخش قطعه سازی بوده که می تواند در آینده به عنوان قطب قطعه سازی خودرو در شرق کشور معرفی شود .

وی اضافه کرد : برای رشد بیشتر تولید و صنعت تاکنون پیگیری های خوبی برای حمایت از طرح های صنعتی کاربردی و طرح های صنعتی کوچک در این منطقه انجام شده است .

این نماینده مجلس با اشاره به حضور اخیر اعضای ستاد رفع موانع تولید در شهرستان سبزوار خاطر نشان کرد  :بیش از 100 پرونده از صنعتگران شهرستان های سبزوار، جوین، جغتای، خوشاب ، داورزن و ششتمد  در این ستاد مورد بررسی و تصمیمات لازم برای رفع مشکلات آنها گرفته شد .

سبحانی فر همچنین افزود : توسعه و توجه ویژه به صنعت و صنایع کوچک می تواند در افزایش میزان اشتغال در کشور و منطقه موثر باشد .

وی  با بیان اینکه این شهرستان دارای ظرفیت های خوبی در حوزه صنعت و معدن و نیروی انسانی ماهر و توانمند دارد ، گفت : امروز بخشی از مشکلات بیکاری در شهرستان سبزوار به واسطه رشد صنایع حل شده است . / انتهای پیام  

برچسب‌ها

مشهد

کربلا

کاظمین

مکه

مدینه

قم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha