تحولات منطقه

۵ تیر ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۵
کد مطلب: ۳۹۶۱۳۲

نظامیان رژیم صهیونیستی عصر روز جمعه یک دختر جوان فلسطینی را در ورودی شهرک صهیونیست نشین کریات اربع در شهر الخلیل به گلوله بسته و شهید کردند.

شهادت دختر فلسطینی در الخلیل
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین به نقل از ایسنا، خودروی این دختر جوان فلسطینی با خودروی صهیونیست‌ها در ورودی شهرک یهودین نشین کریات اربع تصادف کرد که در نتیجه آن چهار صهیونیست زخمی شدند. در پی آن، نظامیان صهیونیست مستقیما این دختر فلسطینی را هدف تیراندازی قرار داده و او را به شهادت رساندند. در همین راستا، وزارت بهداشت فلسطین نیز با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که این دختر فلسطینی مجد خضور نام داشته و ساکن شهرک بنی نعیم در الخلیل بوده است. به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی فلسطین،‌ با شهادت این دختر فلسطینی، شمار شهدای انتفاضه قدس تاکنون به 221 نفر رسید.
دشمن صهیونیستی همواره برای توجیه کشتار فلسطینی به بهانه‌های واهی از جمله تلاش برای حمله به صهیونیست‌ها و یا تلاش برای زیرگرفتن آنان متوسل می‌شود و به راحتی اقدام به اعدام میدانی آنان می‌کند بدون اینکه هیچ سازمان یا نهادی بین‌المللی سران جنایتکار آن را بخاطر قتل عمد فلسطینیان بازخواست کنند.

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha