مدیرکل دفتر صادرات گمرک ایران اعلام کرد: ورود موقت شکر خام برای واحدهای تولیدی و صادرکننده آزاد شد.

 ورود موقت شکر خام آزاد شد/رفع محدودیت ورود موقت گندم برای واحدهای تولیدی و صادرکننده

به گزارش قدس آنلاین به نقل از ایرنا، «عبدالرضا غلامی» افزود: گمرک در اجرای بند 10 سیاست های تدوین اقتصاد مقاومتی و به منظور حمایت همه جانبه از مقوله صادرات کالا و خدمات، ورود موقت شکر خام را برای واحدهای تولیدی و صادراتی آزاد اعلام کرد.
وی از رفع محدودیت ورود موقت گندم برای واحدهای تولیدی و صادرکننده خبر داد و گفت: محدودیت های ورود موقت گندم برای حمایت از صادرات غیرنفتی و کمک به واحدهای تولیدی صادرکننده آرد و صنایع مرتبط کاهش یافته و مدت زمان ورود موقت گندم از چهار به 6 ماه افزایش یافته است.
غلامی درباره رویه ورود موقت از طریق سامانه جامع امور گمرکی خاطرنشان کرد: با راه اندازی سامانه جامع امور گمرکی، مقرر شد دفتر صادرات گمرک، مجوزهای ورود موقت برای پردازش که جزو مجوزهای پیش از اظهار کالا تلقی می شوند را با استفاده از سامانه تجارت فرامرزی صادر کند.
وی ادامه داد: این موضوع اجرایی شده و مجوزها پس از بررسی درخواست متقاضی و انجام مراحل مربوطه، در سامانه تجارت فرامرزی وارد شده و کد رهگیری مجوز از طریق پیامک به متقاضی ارسال می شود.
مدیرکل دفتر صادرات گمرک ایران، مقصد نهایی عمده محصولات صادراتی کشورمان از محل ورود موقت را کشورهای امارات متحده عربی، عراق، افغانستان، کشورهای آسیای میانه، شرق آسیا همچون کره جنوبی، چین و هند، ترکیه و... اعلام کرد.
وی یادآورشد: محصولات تولیدی صادراتی نیز بطور عمده شامل آرد، ماکارونی، لوله و پروفیل، میلگرد، تابلوی برقی الکتریکی، لوله های پلی اتیلن، روغن خوراکی تصفیه شده، شیرینی و شکلات و فرآورده های لبنی است.
به گزارش ایرنا، در یک تا دو ماه گذشته با کاهش عرضه شکر در بازار، قیمت این محصول به 32 تا 35 هزار ریال در هر کیلوگرم رسید.
وزارت جهاد کشاورزی و شرکت بازرگانی دولتی ایران برای کاهش نوسان و کنترل قیمت شکر در بازار اقدام به عرضه این محصول در بورس کالا کردند تا قیمت ها متعادل شود.
در تیرماه امسال بیش از 88 هزار تن شکر سفید به ارزش بیش از 2 هزار و 77 میلیارد ریال در تالار بورس محصولات کشاورزی معامله شد که در مقایسه با خردادماه از نظر حجم و ارزش به ترتیب 102 و 104 درصد رشد داشته است.

برچسب‌ها

پخش زنده

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.