شرکت زد تی ای چین که به بهانه نقض تحریم های ایران از سوی وزارت بازرگانی آمریکا با محدودیت های صادراتی مواجه شده بود، بار دیگر برای مدت ۳ ماه از این محدودیت ها معاف شده است.

شرکت چینی برای ۳ ماه دیگر از تحریم‌های مرتبط با ایران معاف شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین به نقل از تسنیم، رویترز نوشت: شرکت زد تی ای چین، تولید کننده تلفن های همراه اعلام کرد، معافیت این شرکت از محدودیت های سختگیرانه صادراتی دولت آمریکا که در ماه مارس وضع شده بود، بار دیگر تا 28 نوامبر تمدید شده است.

شرکت زد تی ای، در اظهاریه ای که به بورس هنگ کنگ تسلیم کرده اعلام نموده که به همکاری با سازمان های مرتبط دولت آمریکا برای رسیدن به راه حلی در این زمینه ادامه خواهد داد.

در ماه مارس، وزارت بازرگانی آمریکا به دلیل آنچه نقض تحریم ها علیه ایران خواند، محدودیت های صادراتی سختگیرانه ای را علیه این شرکت وضع کرد. این وزارتخانه محدودیت های اعمال شده علیه زد تی ای را برای مدت 3 ماه تعلیق کرد و بعدا این تعلیق را تا 30 اوت تمدید نمود. اکنون با نزدیک شدن به روز 30 اوت، ظاهرا این تعلیق بار دیگر تمدید شده است.

برچسب‌ها

پخش زنده

×

حرم مطهر رضوی

00:00
02:30
Download

حرم حضرت معصومه

00:00
00:33
Download

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha