تحولات منطقه

قدس آنلاین - گیلان - نرجس غلامپور : رئیس پارک علم و فناوری گیلان از برتری تیم این پارک در رقابت‌ «برنامه‌نویسی وب و موبایل در حوزه‌ گردشگری» خبر داد.

برتری گیلان در برنامه‌نویسی وب و موبایل در حوزه‌ گردشگری
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

مجید متقی‌طلب با اشاره به برگزاری مراسم اختتامیه برنامه‌نویسی وب و موبایل در حوزه گردشگری اظهار کرد: این رقابت با حضور شرکت‌کنندگان به کار خود در رشت پایان داد.

وی با بیان اینکه رقابت مذکور به مدت سه روز در پارک علم و فناوری گیلان برگزار شد، افزود: بالغ بر 70 نفر از جوانان خلاق و فناور کشور در قالب 13 تیم در ماراتن برنامه‌نویسی وب و موبایل در حوزه گردشگری شرکت کردند.

رئیس پارک علم و فناوری گیلان با قدردانی از مسابقه‌دهندگان و دست‌اندرکاران، گفت: با وجود کمبود امکانات در این سه روز با جدیت و پشتکار تلاش کردند.

وی با ابراز امیدواری از حمایت مسؤولان، تصریح کرد: امیدواریم با توجه و حمایت مسؤولان گیلان شاهد برگزاری باشکوه‌تر اینگونه مراسم‌ها در آینده باشیم.

متقی‌طلب برگزاری مسابقه مذکور را با حضور مدیران کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری، اداره ارتباطات و فناوری اطلاعات گیلان ذکر کرد.

وی خاطرنشان کرد: برگزاری رقابت مذکور نشانه جدیت مسؤولان در حوزه اشتغال‌زایی و حمایت از جوانان خلاق و صاحب ایده استان است.

این مسؤول حضور پژوهشگاه توسعه فناوری‌های پیشرفته خواجه نصیرالدین طوسی به عنوان حامی رویداد مذکور را مرهون تلاش مسؤول افتای استان دانست.

وی یادآور شد: پژوهشگاه مذکور برای تجاری‌سازی ایده‌های جوانان همواره یاور پارک علم و فناوری بوده و امیدواریم بتوانیم برنامه‌های آینده را با امکانات شایسته‌تری برگزار کنیم.

متقی‌طلب به موفقیت تیم گیلان در رقابت‌های مذکور اشاره کرد و گفت: کارشناسان داوری از مجموع تیم‌ها سه تیم را به عنوان تیم‌های برتر انتخاب کردند.

وی اضافه کرد: تیم فکربکر گیلان با همراهی فرشاد نعمت‌دوست، محمد حسین مزروعی و نیما صابری و با عنوان پروژه «میرزابلد، پشتیبان هوشمند سفر گیلان» رتبه نخست را کسب کرد.

رئیس پارک علم و فناوری گیلان با اشاره به اینکه تیم «وال‌کو» مشهد در رقابت‌های مذکور دوم شد، اظهار کرد: محمدحسین محمدی، محمد براتی، جواد وطن‌دوست و احمد آذرنیا اعضای این تیم بودند که با عنوان پروژه «خانک، اجاره منزل، سوئیت» دوم شدند.

وی تیم سوم مسابقات مذکور را Nerds on Js از گیلان معرفی کرد و یادآور شد: اعضای این تیم آرتاخانقلی‌زاده، آژند مددعلی‌زاد و مهران مژده با عنوان پروژه «معرفی راهنمای سفر و برنامه‌ریزی» بودند.

برچسب‌ها

حرم مطهر رضوی

کاظمین

کربلا

مسجدالنبی

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha