کرج- نماینده ولی فقیه در استان البرز با اشاره به اینکه خدمت رسانی به زائران اربعین حسینی تنها محدود به خوراک و اسکان نیست، گفت: توجه به ابعاد فرهنگی در خدمت رسانی به زائران اربعین حسینی (ع) ضروری است.

توجه به ابعاد فرهنگی خدمت رسانی به زائران اربعین حسینی ضروری است
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، آیت الله سید محمدمهدی حسینی همدانی ظهر دوشنبه در دیدار با اعضای ستاد بازسازی عتبات عالیات کشور و استان البرز، اظهار کرد: خدمت‌رسانی به زائران اربعین، تنها محدود به خدمات خوراک و اسکان نیست و طیف گسترده‌ای از خدمت‌رسانی‌های معنوی و فرهنگی را نیز شامل می‌شود.

امام جمعه کرج افزود: درعین‌حال انسجام و هماهنگی بین نیروها و همگرایی فعالیت‌های بخش‌های مختلف مجموعه مانند واحد فرهنگی و اسکان و مواردی ازاین‌دست، علاوه بر از میان برداشتن تعارض و سایش بین اقدامات، موجب تقویت آثار نیز می‌ شود.

وی افزود: تلاش مجموعه‌ عتبات برای بازسازی عتبات عالیات در مسیر اعتلای کلمه‌الله و مصداق حفظ و تعظیم شعائر است.

آیت الله حسینی همدانی ادامه داد: فعالیت‌های مجموعه عتبات در مسیر خوبی پیش می‌رود، البته گاهی با تغییر و اصلاح استراتژی و راهبردها می‌توان نتایج را به‌طورکلی تغییر داد و آثار و برکات فعالیت‌ها را به مقدار زیادی بهبود بخشید.

برچسب‌ها

پخش زنده

×

حرم مطهر رضوی

کاظمین

00:00
00:36
Download

کربلا

00:00
00:36
Download

مسجدالنبی

مسجدالحرام

00:00
-00:23
Download

حرم حضرت معصومه

00:00
-00:23
Download

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha