مشهد- حامد علیزاده قاری ۲۶ ساله ایرانی و اهل شهرستان تربت جام در پنجاه و نهمین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم مالزی مقام نخست مسابقات قرائت را کسب کرد.

قاری تربت جامی مقام نخست رقابت های قرآن مالزی را تصاحب کرد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، ایران پس از گذشت دو سال که شهید منا «محسن حاجی حسنی کارگر» توانست به مقام نخست مسابقات بین المللی قرآن مالزی دست یابد، این بار قرائت «حامد علیزاده» قاری ایرانی از خراسان رضوی مورد توجه داوران در این مسابقات قرار گرفت و مقام نخست را کسب کرد.

در این دوره از مسابقات بین المللی مالزی ۹۱ شرکت کننده از ۴۶ کشور جهان حضور داشتند. ۲۴ قاری مرد و ۱۴ قاری زن و ۳۰ حافظ قرآن مرد و زن در این مسابقات به رقابت پرداختند.

در رشته قرائت پس از حامد علیزاده قاری جوان ایرانی، محمد فخر رازی از مالزی، محمد معروف حسین از کانادا و قرائت نور محمد بن علی از سنگاپور به رتبه های برتر دست یافتند.

حامد علیزاده در شهرستان تربت جام به آموزش قرآن مشغول است و شاگردان نوجوان را برای تلاوت قرآن آموزش می دهد.

برچسب‌ها

پخش زنده

×

حرم مطهر رضوی

00:00
02:30
Download

کاظمین

00:00
00:36
Download

کربلا

مسجدالنبی

00:00
00:28
Download

مسجدالحرام

00:00
00:31
Download

حرم حضرت معصومه

00:00
00:33
Download

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha