زاهدان-معاون میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان گفت: ارزیابان سازمان جهانی صنایع دستی متشکل از دو داور خارجی و یک داور ایرانی به روستای کلپورگان رفته اند تا معیارهای جهانی شدن این روستا و به ویژه سفال آن را که منحصر به فرد است مورد بررسی قرار دهند.

ارزیابان سازمان جهانی صنایع دستی به روستای کلپورگان سفر کردند
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

بهروز عیسی‌زهی در گفتگو با قدس آنلاین، اظهار داشت: در راستای ثبت جهانی روستای کلپورگان ارزیابان سازمان جهانی صنایع دستی به روستای کلپورگان و به ویژه سفال این روستا به دلیل ویژگی های خاصش مورد توجه قرار گرفته به همین دلیل پرونده ای برای جهانی شدن آن تنظیم شده و به سازمان جهانی صنایع دستی ارسال شده است.

معاون میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان افزود: ارزیابان سازمان جهانی صنایع دستی متشکل از دو داور خارجی و یک داور ایرانی فردا به روستای کلپورگان سفر کردند تا معیارهای جهانی شدن این روستا و به ویژه سفال آن را که منحصر به فرد است مورد بررسی قرار دهند.

این مسؤول بیان کرد: بازدید از کارگاه های سفال از جمله مهم ترین برنامه های سفر نمایندگان سازمان جهانی صنایع دستی است که در این بازدید فرایند تولید سفال، حجم تولید، ویژگی های سفال و موضوع آموزش آن ارزیابی می‌شود.

وی ضمن بیان اینکه در این روستا امکانات لازم فراهم شده اظهار کرد:  زیرساخت های این روستا به حد استاندارد رسیده است و همچنین با تقسیم کار میان دستگاه‌های مربوطه سعی داریم تا زمینه را برای جلب نظر ارزیابان و جهانی شدن روستای کلپورگان فراهم کنیم.

عیسی‌زهی تصریح کرد: سفال کلپورگان به صورت کاملا دستی، بدون چرخ سفالگری و توسط زنان بلوچ ساخته می‌شود و روستای کلپورگان سراوان می تواند در زمینه معرفی این شهرستان و استان به همه مردم دنیا نقش بسزایی ایفا کند.

برچسب‌ها

پخش زنده

×

حرم مطهر رضوی

کاظمین

مسجدالنبی

00:00
00:31
Download

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha