قدس آنلاین: همزمان با شب میلاد حضرت رضا(ع) و با توجه به حرکت زائران پیاده به سمت مشهدالرضا مسیر قدیم مشهد - باغچه مسدود شد.

ممنوعیت تردد در مسیر قدیم مشهد - باغچه/زائران امام رضا علیه السلام پیاده به مشهد می رسند
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

 رئیس پلیس راه خراسان رضوی گفت: با هدف تامین امنیت زائران رضویممنوعیت تردد در مسیر قدیم مشهد - باغچه ممنوعیت تردد در مسیر قدیم مشهد- باغچه و برعکس از صبح امروز آغاز و تا ساعت ۲۰ ادامه می یابد.

سرهنگ هادی امیدوار افزود: هم اینک ترافیک در مسیرهای آزادراهی استان پرحجم و در ورودی های مشهد نیمه سنگین است.

رئیس پلیس راه خراسان رضوی تاکید کرد: با توجه به حجم ترافیک و همچنین تردد زائران پیاده در مسیر، رانندگان ضمن رعایت قوانین و مقررات با دقت در طول مسیر رانندگی کنند.

بر اساس اعلام ستاد خدمات سفر خراسان رضوی ۲ میلیون و ۵۶۳ هزار و ۳۲۵ نفر زائر و مسافر همزمان با دهه کرامت، در مدت زمانی ۲۳ تا ۳۱ تیرماه وارد مشهدالرضا شده اند.

خراسان رضوی دارای ۲۰ هزار و ۴۸۳ کیلومتر جاده است که ۶ هزار و ۳۳۱ کیلومتر آن شهری و ۱۴ هزار و ۱۵۲ کیلومتر آن روستایی است.

برچسب‌ها

پخش زنده

×

حرم مطهر رضوی

کاظمین

00:00
00:36
Download

کربلا

00:00
00:36
Download

مسجدالنبی

مسجدالحرام

00:00
03:50
Download

حرم حضرت معصومه

00:00
00:33
Download

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha