تحولات منطقه

با موافقت وزارت صنعت، معدن وتجارت، واردات ۲۰ هزار تن کاغذ برای تامین کسری کاغذ مطبوعات و روزنامه در دستورکار قرار گرفت.

واردات فوری ۲۰ هزار تن کاغذ مطبوعات در دستور کار قرار گفت
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

با موافقت وزارت صنعت، معدن وتجارت، واردات ۲۰ هزار تن کاغذ برای تامین کسری کاغذ مطبوعات و روزنامه در دستورکار قرار گرفت.

به گزارشقدس آنلاین در پی موافقت وزارت صنعت، معدن و تجارت، به قرار گرفتن کاغذ مطبوعات و خمیر کاغذ در گروه یک و نیز تشکیل کارگروه ویژه رسیدگی به معضلات کاغذ، صبح امروز جلسه ای با حضور نماینده وزارت ارشاد، روزنامه های غیر دولتی و نمایندگان وزارت صنعت و معدن و تجارت در محل سازمان توسعه و تجارت برگزار شد.

در این جلسه پس از بررسی درخواست های رسیده به وزارت ارشاد مجموعا با واردات ۲۰ هزار تن کاغذ مطبوعات به صورت فوری موافقت و مقرر شد وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نسبت به هماهنگی ثبت سفارش و مقدمات واردات اقدام کند.

وزارت صنعت، معدن و تجارت از این پس در نظر دارد، با ترک تشریفات مربوط به این حوزه برای تسریع و جلوگیری از کمبود کاغذ مطبوعات از طریق کارگروه ویژه نسبت به تخفیف ارز سهمیه ای کاغذ اقدام کند.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha