رئیس هیئت پزشکی ورزشی خراسان رضوی گفت:۱۵۵ هزار و ۶۰۰ ورزشکار در این استان از ابتدای سال تا کنون زیر پوشش خدمات بیمه ورزشی قرار گرفتند.

۱۵۵ هزار و ۶۰۰ ورزشکار در خراسان رضوی بیمه ورزشی هستند
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین ،سید رضا گلدوزیان در این خصوص اظهار کرد: ۱۵۵ هزار و ۶۰۰ ورزشکار در این استان از ابتدای سال تا کنون زیر پوشش خدمات بیمه ورزشی قرار گرفتند که این تعداد در مدت مشابه پارسال ۱۲۴ هزار نفر بود.

وی افزود:از ابتدای سال تا کنون ۶۵۰ مورد بازرسی اولیه، ۱۶۳ مورد بازرسی ثانویه و ۹۹ مورد بازرسی ادواری از باشگاههای  خراسان رضوی انجام شد و همچنین تاکنون ۱۱ مورد شکایت از باشگاههای ورزشی از طریق فدراسیون به این هیات ارجاع داده شده که همه موارد رسیدگی و نتایج برای فدراسیون ارسال شده است.

رئیس هیئت پزشکی ورزشی خراسان رضوی ادامه داد: مجمع فدراسیون پزشکی ورزشی ۱۵ و ۱۶ اسفندماه کنونی به میزبانی مشهد برگزار می شود.

منبع : مهر

انتهای پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha