گیلان- حجت الاسلام ستار علیزاده از حضور یک میلیون و ۲۰۰ هزار زائر نوروزی در بقاع متبرکه این استان و بهره‌مندی از خدمات طرح آرامش بهاری در این بقاع خبر داد.

حضور بالغ بر یک میلیون و ۲۰۰ هزار زائر نوروزی در بقاع متبرکه گیلان
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی اوقاف و امور خیریه گیلان ، حجت‌الاسلام ستار علیزاده مدیرکل اوقاف گیلان ، با اشاره به اجرای طرح آرامش بهاری برای نهمین سال متوالی در بقاع متبرکه استان، اظهار کرد: این طرح فرهنگی از ۲۵ اسفند آغاز شده و تا ۱۵ فروردین‌ماه در ۲۴۴ بقعه متبرکه استان اجرا شد.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه گیلان از مشارکت ۲۰۰ مبلغ بومی و اعزامی از قم در این طرح فرهنگی خبر داد و افزود: بالغ بر یک میلیون و ۲۰۰ هزار زائر نوروزی از بقاع متبرکه این استان بازدید کردند.

وی با بیان اینکه طرح آرامش بهاری در چهار سطح ویژه، بقاع سطح یک، دو و سه برگزار ‌شد، گفت: ۳۰ بقعه متبرکه در سطح یک، ۸۵ بقعه متبرکه در سطح دو و ۱۲۱ بقعه در سطح سه مجری برگزاری طرح آرمش بهاری در گیلان هستند و متناسب با موقعیت جغرافیایی و امکانات سطوح مختلفی از خدمات فرهنگی، مذهبی و ... را به زائران ارائه می‌کنند.

حجت الاسلام علیزاده برپایی خیمه‌های معرفت را یکی از مهم‌ترین برنامه‌های این طرح دانست و افزود: ۳۱ خیمه معرفت در امامزادگان و بقاع متبرکه گیلان در قالب طرح آرامش بهاری برپا شده است.

وی با اشاره به خدمات ارائه شده در خیمه‌های معرفت، تصریح کرد: مشاوره مهارت‌های فردی، ازدواج، تحکیم خانواده و تربیت فرزند با استفاده از تکنیک‌های نوین تبلیغی و گفت‌وگوهای چهره به چهره از خدمات خیمه‌های معرفت است.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

پخش زنده

×

حرم مطهر رضوی

00:00
-00:23
Download

کاظمین

00:00
00:36
Download

کربلا

00:00
00:36
Download

مسجدالنبی

00:00
00:28
Download

مسجدالحرام

00:00
03:37
Download

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha