گیلان- مدیرکل بنیاد شهید گیلان توجه به یادگاران دفاع مقدس را ترویج عملی فرهنگ ایثار و شهادت دانست و خاطرنشان کرد:‌ شهدا و ایثارگران مبانی شکل‌گیری فرهنگ ایثار و شهادت هستند.

توجه به یادگاران دفاع مقدس ترویج عملی فرهنگ ایثار و شهادت است

به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان ،‌ عبدالله پاکاری در مراسم گرامیداشت سالروز ورود آزادگان به میهن اسلامی که در سالن شهدای ناجای نیروی انتظامی استان در رشت برگزار شد، یاد و خاطره ۱۷۰ آزاده شهید و متوفی گیلان را گرامی داشت و اظهار کرد:‌ هفته دفاع مقدس، روز جانباز، روز شهدا و سالروز ورود آزادگان به کشور جایگاه خاصی در تقویم انقلاب اسلامی دارد و از ایام‌الله محسوب می‌شود.

وی عزت و اقتدار و امنیت و آرامش حاکم بر کشور و نظام را نشات گرفته از همین ایام‌الله دانست و افزود: بی‌تردید یوم‌الله ۲۶ مرداد بر اساس مبانی اسلامی و ارزش‌های انقلابی شکل گرفته و لذا امروز نیازمند بازخوانی دوران مقاومت و ایستادگی هستیم.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان با بیان اینکه تاریخ پرافتخار انقلاب اسلامی به آسانی خلق نشده است، خاطرنشان کرد:‌ آزادگان سرافراز بعد از هشت‌سال دفاع مقدس دشمن را به اسارت خودشان درآوردند و در کمال شانیت و افتخار پا به خاک کشور گذاشتند.

پاکاری ادامه داد:‌ دشمن بعثی پایبند به هیچ یک از اصول و مقررات نظامی بین‌المللی نبود و از همه امکانات و ابزارهای غیر انسانی علیه آزادگان استفاده می‌کرد تا شاید بتواند مقاومت و ایستادگی آنان را بشکند لذا بسیاری از آزادگان در بند اسارت به درجه رفیع شهادت نائل آمدند، اما هرگز از اصول و اعتقاداتشان عقب‌نشینی نکردند.

وی با بیان اینکه ایمان و ولایتمداری آزادگان دوران اسارت را به خاکریز دفاع از ارزش‌های اسلامی و انقلابی تبدیل کرده بود، گفت:‌ شهدا و جانبازان و آزادگان و ایثارگران با نیروی ایمان و صبر و مقاوت و پایمردی بر اصول و آرمان‌ها توانستند پیام انقلاب را به گوش جهانیان برسانند لذا قدردانی از این اسوه‌های صبر و ایمان قدردانی از فرهنگ ایثار و شهادت است.

مدیرکل بنیاد شهید گیلان با تاکید بر لزوم انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به نسل‌های آینده، عنوان کرد:‌ فاصله گرفتن از مبدا دفاع مقدس کار در عرصه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را دشوار می‌کند، زیرا امروز با نسلی مواجه هستیم که شهدا و رزمندگان را ندیده و حال و هوای روزهای ایثار و از خودگذشتگی را درک نکرده است لذا به دنبال جمع‌آوری آثار شهدا و ایثارگران به صورت مستند و مکتوب هستیم تا این امانت را برای نسل‌های آینده به ودیعه بگذاریم.

این مقام مسئول با بیان اینکه ۸۵ درصد آزادگان ایرانی در دوران دفاع مقدس رزمنده بودند، گفت: براساس آمار و اطلاعات موجود ۹۰ درصد آزادگان ایرانی در زمان اسارت مجروح بودند که نشان می‌دهد تا آخرین لحظه مقاومت کرده و هرگز تسلیم محض نبودند.

وی توجه به یادگاران دفاع مقدس را ترویج عملی فرهنگ ایثار و شهادت دانست و خاطرنشان کرد:‌ شهدا و ایثارگران مبانی شکل‌گیری فرهنگ ایثار و شهادت هستند. امروز نیز ایثارگران در عرصه‌های علمی و فرهنگی و اجرایی به عنوان یاوران امین و صدیق نظام و رهبری منشا اثر و خدمت هستند.

پاکاری، خانواده‌های شهدا و ایثارگران را پیشگام در سنگر حفظ ارزش‌ها و پیشبرد آرمان‌های نظام دانست و یادآور شد:‌ امیدواریم خدمتگزار خوبی برای خانواده‌های معظم شاهد و ایثارگر باشیم و مشکل درمان و اشتغال را به عنوان اولویت جامعه هدف رفع کنیم.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.