وزیر خارجه آمریکا در توئیتر خود نوشت که با دبیر کل سازمان ملل درباره حمله به پایگاه حزب‌الله عراق صحبت کرده است.

گفت‌وگوی پمپئو با گوترش درباره حمله به پایگاه حزب‌الله عراق
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

قدس آنلاین؛ «مایک پامپئو» وزیر امور خارجه آمریکا بامداد سه‌شنبه از گفت‌وگو با «آنتونیو گوترش»‌ دبیر کل سازمان ملل درباره حمله هوایی اخیر به عراق خبر داد.

پامپئو در صفحه توئیتر خود نوشت:‌ «امروز با دبیر کل سازمان ملل آنتونیو گوترش درباره واکنش آمریکا به حملات اخیر در عراق صحبت کردم».

وی سپس به تکرار ادعاهای بی‌اساس درباره جمهوری اسلامی ایران پرداخته و مدعی شد: «من [به گوترش] تاکید کردم که اقدام دفاعی ما با هدف بازداشتن ایران و حفاظت از جان آمریکایی‌ها بود».

آمریکا یکشنبه‌شب، چند مقر گردان‌های حزب‌الله در سازمان الحشد الشعبی عراق را در مرز سوریه بمباران کرد و پنتاگون نیز با صدور بیانیه‌ای این حمله را تأیید کرد.

منابع الحشد الشعبی اعلام کردند که در این حمله هوایی،دست‌کم ۲۵  نفر از نیروهای الحشد الشعبی از جمله یکی از فرماندهان آن و دو معاون وی و معاون منابع فرمانده تیپ ۴۵ شهید و ۵۱ نفر دیگر مجروح شدند.

این حمله آمریکا، دو روز پس از حمله راکتی به پایگاه کی.۱ در استان کرکوک انجام شد که آمریکا اعلام کرد یک پیمانکار آمریکایی کشته و پنج نفر مجروح شدند.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

پخش زنده

×

حرم مطهر رضوی

00:00
02:08
Download

کاظمین

00:00
00:36
Download

کربلا

00:00
00:36
Download

مسجدالنبی

00:00
00:28
Download

مسجدالحرام

00:00
03:57
Download

حرم حضرت معصومه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha