جاده‌های شهرستان‌های جوین و جغتای در خراسان رضوی به همراه راههای چهار روستای این ۲ شهرستان در پی بارش برف شب گذشته برف‌روبی شد.

جاده‌های جوین و جغتای در خراسان رضوی برف‌روبی شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، رییس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای جوین گفت: در پی بارش برف،  ۲۶ کیلومتر از جاده کوهستانی جوین به سبزوار برف‌روبی شد.

علی اصغر سمیعی زاده افزود: همچنین مسیر روستاهای ارگ و برغمد شهرستان جوین نیز با تلاش عوامل راهداری برف‌روبی شد.

وی ادامه داد: عوامل راهداری برای خدمات‌رسانی به رانندگان و مسافران در جاده‌ها مستقر هستند و هم اکنون تمامی جاده‌های این شهرستان باز است.

راه‌های روستایی جغتای برفروبی شد

رییس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای جغتای گفت: راه ارتباطی ۲ روستای این شهرستان که شب گذشته در پی بارش شدید برف با مشکل تردد مواجه شده بود امروز با تلاش راهداران برف‌روبی شد.

سید ابراهیم سید آبادی افزود: بارش برف شب گذشته تردد در راه‌های روستایی زرقان و منیدر شهرستان جغتای را دچار مشکل کرده بود.

وی تصریح کرد: نیروهای اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای جغتای از بامداد امروز عملیات برف روبی  این راههای روستایی را آغاز کردند و هم اینک رفت و آمد خودروها در این مسیرها به راحتی امکان پذیر شده است.

شهرستان جوین در ۳۰۰ کیلومتری و شهرستان جغتای در فاصله ۳۲۰ کیلومتری غرب مشهد قرار دارند.

منبع: ایرنا

انتهای خبر/

برچسب‌ها

پخش زنده

×

حرم مطهر رضوی

00:00
02:30
Download

کاظمین

مسجدالنبی

00:00
00:31
Download

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

00:00
00:33
Download

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha