سخنگوی وزارت بهداشت با اشاره به فوت ۵۳ بیمار کووید۱۹ در شبانه روز گذشته گفت: طی این مدت ۸۰۸۸ بیمار جدید شناسایی شدند.

فوت ۵۳ بیمار کرونایی در شبانه روز گذشته/ شناسایی بیش از ۸۰۰۰ بیمار جدید
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

قدس آنلاین: دکتر سیما سادات لاری درباره آخرین آمارهای کرونا در کشور اظهار کرد: بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، از دیروز تا امروز (۲۲ اسفندماه) ۸۰۸۸ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شده است که ۵۹۳ نفر از آن‌ها بستری شدند.

وی ادامه داد: با توجه به این مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به یک میلیون و ۷۳۱ هزار و ۵۵۸ نفر رسید.

به گفته سخنگوی وزارت بهداشت متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۵۳ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۶۱ هزار و ۶۹ نفر رسید.

دکتر لاری در ادامه تصریح کرد: خوشبختانه تاکنون یک میلیون و ۴۷۷ هزار و  ۵۸۸ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند همچنین ۳۸۲۹ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش‌ مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند.

سخنگوی وزارت بهداشت در پایان گفت: تاکنون ۱۱ میلیون و ۵۸۸ هزار و ۴۴۱ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

انتهای پیام

برچسب‌ها

پخش زنده

×

حرم مطهر رضوی

00:00
02:05
Download

کاظمین

00:00
00:36
Download

کربلا

00:00
00:36
Download

مسجدالنبی

مسجدالحرام

00:00
03:33
Download

حرم حضرت معصومه

00:00
00:33
Download

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha