رئیس اداره امور قرآنی اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی گفت: ۲۴ نخبه قرآنی از استان به مرحله نهایی چهل ‌و چهارمین دوره مسابقات سراسری قرآن اوقاف‌ و امور خیریه راه یافتند.

 راهیابی ۲۴ نخبه قرآنی خراسان رضوی به مرحله نهایی مسابقات سراسری قرآن
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین ، «جعفر حسینی» افزود: مرحله نیمه‌نهایی چهل ‌و چهارمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم در بخش آوایی برای اولین‌بار در ایام کرونا به مسابقات سراسری قرآن اضافه شد که طی آن فایل تصویری شرکت‌کنندگان به مدت یک هفته در نیمه دوم آبان‌ماه در حضور گروه داوری پخش و مورد قضاوت قرار گرفت.

وی خاطرنشان کرد: راه‌یافتگان بخش آوایی مرحله نیمه‌نهایی از استان خراسان رضوی ۳۴ نفر بودند که از این تعداد، ۱۳ نفر در رشته‌های دعاخوانی، قرائت تحقیق و ترتیل، حفظ ۲۰ جزء و حفظ کل قرآن‌کریم و اذان و ۱۱ نفر نیز در رشته تفسیر پس از کسب نمره برتر در مرحله استانی موفق به حضور در مرحله نهایی این مسابقات شدند.

حسینی افزود: مرحله کشوری این مسابقات در بخش آوایی نیمه دوم آذرماه به صورت حضوری در تهران برگزار خواهد شد و آزمون نهایی مرحله کشوری رشته تفسیر نیز به صورت حضوری و در مراکز استان برگزار می شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

برچسب‌ها

پخش زنده

×

حرم مطهر رضوی

00:00
02:09
Download

کاظمین

00:00
00:36
Download

کربلا

00:00
00:36
Download

مسجدالنبی

00:00
00:31
Download

مسجدالحرام

00:00
03:46
Download

حرم حضرت معصومه

00:00
00:33
Download

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha