رئیس‌جمهور آمریکا، امروز (شنبه) پس از دیدار با همتای فرانسوی خود بر حمایت کشورش از اوکراین و سایر متحدان خود تاکید کرد.

بایدن: آمریکا اوکراین را رها نخواهد کرد / اگر روسیه موفق شود، تمام اروپا در خطر خواهد بود
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

«جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا، امروز (شنبه) گفت که این کشور کمک به اوکراین و متحدان آن را متوقف نخواهد کرد و در غیر این صورت،‌ اروپا به خطر خواهد افتاد.

خبرگزاری اسپوتنیک در یک کنفرانس خبری پس از گفت‌وگو با «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه در پاریس گفت: آمریکا ثابت‌قدم در کنار اوکراین ایستاده است، ما در کنار متحدان خود ایستاده‌ایم و در کنار فرانسه نیز می‌ایستیم. می‌گویم که ما رهایشان نخواهیم کرد.

بایدن افزود که اگر روسیه موفق شود، تمام اروپا در خطر خواهد بود.

اظهارت بایدن در پی ورود جنگ اوکراین به سومین سال خود مطرح می‌شود.

تشدید عملیات‌های ارتش روسیه در مناطق راهبردی در حالی ادامه دارد که اوکراین با چالش‌هایی از جمله کند بودن روند تحویل تسلیحات و مهمات غربی به کی‌یف، کمبود نیروی انسانی در جبهه‌ها و ضعف استحکامات در مناطق نزدیک به خط مقدم مواجه است.

ارتش روسیه اخیرا، کنترل مناطقی در خارکیف را نیز در دست گرفت.

مقامات و تحلیلگران اوکراینی می‌گویند، ارتش روسیه در حال نهایت بهره‌مندی از ضعف تسلیحاتی اوکراین است و «عجله دارد» که پیش از رسیدن تسلیحات بیشتر غرب به دست کی‌یف، مناطق راهبردی مهمی از خاک اوکراین را تصرف کند که می‌تواند راه‌گشای آنان برای تصرف منطقه گسترده‌تر دونباس باشد.

آن‌ها می‌گویند،‌کرملین پیش از رسیدن کمک‌های تسلیحاتی جدید غرب به اوکراین و کاهش توان توپخانه‌ای خود، «به هر قیمتی» به دنبال تصرفات بیشتر در خاک اوکراین است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

برچسب‌ها

پخش زنده

×

حرم مطهر رضوی

00:00
02:05
Download

کاظمین

00:00
00:36
Download

کربلا

00:00
00:36
Download

مسجدالنبی

00:00
00:28
Download

مسجدالحرام

00:00
03:58
Download

حرم حضرت معصومه

00:00
00:33
Download

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha