تحولات منطقه

وزیر دفاع اوکراین گفت که کشورش در جریان جنگ با روسیه آموخت که دیگر به متحدان غربی خود اعتماد نداشته باشد و به وعده‌های آنها دل خوش نکند.

کی‌یف: دیگر به متحدان غربی اعتمادی نداریم
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، با وجود کمک‌های نظامی گسترده کشورهای اروپایی و آمریکا به اوکراین برای جنگ با روسیه، مقامات کی‌یف اما همچنان به انتقادها از غربی‌ها ادامه می‌دهند.

«اُلکسی رزنیکوف» وزیر دفاع اوکراین شامگاه دوشنبه گفت که کشورش در جریان جنگ با روسیه آموخت که دیگر به متحدان غربی خود اعتماد نداشته باشد و به وعده‌های آنها دل خوش نکند.

به نوشته وبگاه «ریانووستی»، رزنیکوف در مصاحبه‌ای تلویزیونی اظهار داشت که کی‌یف اخیراً آموخته است به وعده‌های شرکای غربی در پشت صحنه اعتماد نکند، بنابراین، مقامات اوکراینی برای برقراری صلح در کشور، آماده امضای یک سند چندجانبه با تضمین‌های امنیتی ویژه هستند.

وی در ادامه توضیح داد: «ما چیزهای زیادی یاد گرفته‌ایم، از جمله اینکه به تلاش‌های مختلف برای کمک به ما جهت دستیابی به صلح در اوکراین اعتماد نکنیم. متأسفانه، در سال ۲۰۱۴ چنین اقداماتی توسط متحدان ما انجام شد، اما ابزارها و توافق‌هایی که قبلا وجود داشت، مفید نبود».

وزیر دفاع اوکراین، نمونه واضح این اقدامات را، «تفاهم‌نامه بوداپست» دانست که کی‌یف را از رتبه سوم دارنده قدرت اتمی نظامی در جهان، پایین کشید و برای امنیت این کشور زیان‌بار بود.

به نوشته ریانووستی، رزنیکوف با بیان اینکه اکنون کی‌یف دیگر به هیچ مذاکره و پروتکل‌های غیررسمی اعتماد ندارد، تصریح کرد: «فقط به شرطی که معماری جدید امنیتی جهان با تضمین‌های آشکار برای اوکراین، از طرف شرکای مورد اعتماد ما ایجاد گردد».

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha