استاندار فارس گفت: پنج بانک‌های خصوصی در فارس منابع استان را در سایر استان‌ها هزینه می‌کردند.

۵ بانک خصوصی منابع فارس را در سایر استان ها هزینه می کنند
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

محمد هادی ایمانیه صبح یکشنبه در نشست شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی گفت: پنج بانک خصوصی با توجه به تذکر تیم اقتصادی استان فارس مبنی بر اختصاص تسهیلات به مردم استان از منابع درآمدی خود، اما به روش خود ادامه می‌دهند.

محمد هادی ایمانیه با بیان اینکه یکی از فاکتورهایی که از ابتدا برای همه مدیریت استان به خصوص مدیریت اقتصادی اهمیت داشت بحث مصارف و منابع بانک‌ها بود افزود: مردم فارس سپرده‌های خود را به شکل امانت در بانکی به امانت می‌گذارند و توقع دارند که همان سپرده‌ها برای حمایت از تولید در استان فارس هزینه شود، اما متأسفانه این پنج بانک خصوصی همچنان کمتر از ۵۰ درصد منابعی را که از فارسی‌ها جمع آوری می‌کنند به فارسی‌ها وام می‌دهند.

وی ادامه داد: به نظر می‌رسد این بانک‌ها منابع فارسی‌ها با سرمایه گذاری در استان‌های دیگر به رونق کار و اقتصاد در آن استان‌ها کمک می‌کنند.

منبع: خبرگزاری مهر

برچسب‌ها

پخش زنده

×

حرم مطهر رضوی

کاظمین

00:00
00:36
Download

مسجدالنبی

00:00
00:28
Download

مسجدالحرام

حرم حضرت معصومه

00:00
00:33
Download

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha